Nu poti sa slabesti? Hormonul asta e de vina! Uite cum poti sa rezolvi problema si sa scapi de kilograme! – gândul
Wed, May 17th, 2017

Nu poti sa slabesti? Hormonul asta e de vina! Uite cum poti sa rezolvi problema si sa scapi de kilograme!

De cate ori ai incercat sa slabesti insa nu s-a vazut niciun rezultat? Ei bine, ai putea avea o problema cu hormonii, in special cu unul singur.

Exista un hormon care previne la propriu slabirea. Functia sa principala este reglarea nivelului de energie di greutatea. Trece din sange in creier si se ataseaza de receptorii poftei din centrul sau. Apoi, trimite semnale creierului, spunandu-i de cata mancare are nevoie corpul.

Leptima stimuleaza activitatea sitemului simpatic si stimuleaza tesuturile grase sa consuma energie. Cu toate aceasta, corpul dezvolta cateodata rezistenta la leptina. Acest lucru se intampla cand leptina nu isi atinge tinta si nu mai poate controla apetitul. Acest lucru se intampla la persoanele supraponderale.

Un nivel mare de leptina face ca o persoana sa fie mai putin sensibila la ea, iar creierul nu mai poate urmari semnalele pe care le primeste. In acest fel apar metabolismul slab si mancatul compulsiv.

Aceste simptome indica o rezistenta la leptina: crestere in greutate, pofte necontrolate, mancat pe fond nervos, mancat noaptea, hipertensiune, insomnie, inabilitatea de a slabi, pofte de dulce, un nivel ridicat de trigliceride, anxietate, motivate scazute, oboseala dupa masa.

Pentru a inversa rezistenta la leptina, nu mai manca grasime, zahar, carbohidrati si fructoza.

Alege alimente organice si integrale. Include ulei de cocos, avocado, nuci, unti si grasimi animale.

Renunta complet la alimente procesate. Cosnuma fibre solubile si proteine.

Fa sport cat de mult poti si dormi suficient.

sursa: girly.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved