Nu te-ai fi gandit niciodata ca anticonceptionalele iti pot face asta! Uite cum iti influenteaza relatiile! – gândul
Sun, Oct 12th, 2014

Nu te-ai fi gandit niciodata ca anticonceptionalele iti pot face asta! Uite cum iti influenteaza relatiile!

media_141269932808427000

Chiar daca au anumite beneficii pentru organismul tau, anticonceptionalele pot avea cateva efecte secundare uluitoare.

Unul dintre ele este cel putin ciudat: se pare ca pastilele te pot face sa fii atrasa de barbatul nepotrivit de fiecare data.

Intr-un experiment realizat la Universitatea din Berna, Elvetia, femeile au fost rugate sa miroase tricouri apartinand unor barbati necunoscuti si apoi sa il aleaga pe cel al carui miros le-a atras cel mai mult. 

Rezultatele au aratat ca femeile le-au ales pe cele ale barbatilor cu seturi foarte diferite de gene de ale lor, formand astfel un cuplu compatibil. Atunci cand seturile de gene sunt similare, riscul de pierdere a sarcinii creste. 

Femeile care luau anticonceptionale la momentul studiului au ales tricouri cu gene care erau asemanatoare cu ale lor, sugerand ca pastila intervine in abilitatea femeii de a-si alege cel mai compatibil partener. 

Pastila anticonceptionala ar putea contribui si la divort, spun unii cercetatori. O femeie isi alege sotul cand ia anticonceptionale, apoi renunta la ele pentru a avea un copil si realizeaza ca a facut o greseala.

Sursa: www.kfetele.ro, mindbodygreen.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved