Nunta la care nimeni nu se astepta, nici macar mirii. Povestea care intrece orice scenariu de film – gândul
Sun, Sep 8th, 2013

Nunta la care nimeni nu se astepta, nici macar mirii. Povestea care intrece orice scenariu de film

Doi tineri care au participat la un concurs costumati in mire si mireasa s-au indragostit cu adevarat si s-au casatorit, 8 ani mai tarziu. O poveste incredibila, cu final neasteptat.

Samantha Lloyd si Adrian Bowers erau studenti la Universitatea din Bath in 2004, cand au decis sa participe la un concurs, Autostopul spre Paris, care presupunea sa ajunga in capitala Frantei cat mai repede, fara sa cheltuiasca vreun ban.

Regula concursului presupunea ca tinerii sa calatoreasca in perechi, pentru mai multa siguranta, asa incat Sam l-a rugat pe Adrian sa mearga impreuna. Premiul era tentant: un weekend la Amsterdam.

Ideea de a se costuma in miri a fost inedita, cei doi gandindu-se ca niciun sofer nu va trece nepasator pe langa doi tineri casatoriti, aflati in necaz.

Costumele cumparate au fost foarte ieftine si urate, sustin ei, insa acest detaliu nu mai conta.

Desi la inceput cei doi recunoasteau ca participa la un concurs, spre finalul calatoriei de 2 zile au decis sa continue jocul si sa sustina in fata tuturor ca sunt casatoriti.

Chiar daca nu au castigat marele premiu, cei doi au reusit sa stranga 200 de lire sterline.

In timpul concursului s-au indragostit unul de altul. Dupa ce s-au intors in Marea Britanie, Adrian a facut un filmulet emotionant cu aventura lor si i-a scris ca si-ar dori sa se casatoreasca cu ea “inca o data”.

De atunci ei sunt impreuna si anul acesta au devenit cu adevarat sot si sotie.

Poze cu cei doi tineri puteti vedea AICI.

sursa: Daily Mail / stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved