O actriţă a născut pe stradă, cu mama alături şi o haină drept cearşaf – gândul
 
Wed, Jul 16th, 2014

O actriţă a născut pe stradă, cu mama alături şi o haină drept cearşaf

mama_01

Actriţa Vivian Gray (31 de ani) din Marea Britanie a avut o sarcină fără probleme până cu o săptămână înainte de a-i veni sorocul.

Vivian îşi planificase naşterea bebeluşului cu grijă şi totul părea să meargă şnur! Chiar şi în ziua, atunci când i s-a rupt apa, actriţa a considerat că are timp suficient pentru a ajunge cu mama ei la maternitate.

vivian gray

O echipă medicală a dus-o pe Vivian Gray în spital după ce a născut

Cu 10 metri înainte de intra pe poarta Chelsea and Westminster Hospital din Londra, pe strada Hollywood’s Road, Vivian Gray nu a mai putut merge. Contracţiile erau prea puternice. S-a aşezat lângă gard, conştientă că acolo va naşte. Asistată de mama ei şi de personal medical de la spitalul amintit, actriţa a născut un băiat sănătos după doar o jumătate de oră de travaliu. Micuţul a fost botezat Sky, scrie Daily Mail. Drept cearşaf, Vivian a avut haina Burberry a mamei sale.

“Am crezut că o să ajung mai repede pe jos decât cu un taxi”, a explicat tânăra mamă, care a plecat de acasă la ora 5 dimineaţă.

Vivian Gray este căsătorită cu un bancher pe nume Adrian Jayasinha (38 de ani), iar mama ei este chirurg estetician. Actriţa mai are un băiat pe nume Liam. Ca o comparaţie, naşterea lui a durat opt ore.

vivian gray

sursa: www.click.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved