O bloggerita de fitness a renuntat sa se mai epileze in urma cu un an – gândul
Fri, Apr 21st, 2017

O bloggerita de fitness a renuntat sa se mai epileze in urma cu un an

Megan Mikenas este o bloggerita de fitness care s-a inhamat la un experiment curajos. Dupa un an, a indraznit sa le arate oamenilor rezultatul efortului sau.

Frumoasa Megan a renuntat sa se mai epileze in urma cu un an. Din dorinta de a le incuraja si pe alte doamne si domnisoare sa isi accepte frumusetea naturala, ea a inceput acest experiment si a publicat pe retelele de socializare cum arata pielea ei dupa cele 365 de zile fara ceara, lama, crema sau IPL.

“Am renuntat sa ma mai epilez in primul rand pentru ca imi lua foarte mult timp sa fac asta. Intr-o zi pur si simplu m-am saturat. Dupa ce a inceput sa-mi creasca parul, am observat ca pielea mea e mai moale si ca nu ma mai irit la fel de tare ca inainte”, a povestit Megan.


Pregatita pentru comentariile negative pe care le-ar putea starni decizia ei, bloggerita a mai spus: “Nu vreau ca toata suflarea feminina din lume sa renunte la epilat. Vreau sa le inspir pe alte femei si poate sa le dau curaj unora sa procedeze la fel ca mine. Frumusetea inseamna naturalete, nu ceea ce spun cei din jur ca e frumos”.


Megan a povestit ca in copilarie a fost batjocorita din cauza parului ei de pe picioare si ca, la 12 ani, dupa ce s-a ras de ea la ora de sport, a fugit acasa si a rugat-o pe mama ei sa o invete sa se epileze pentru a scapa de fetitele rautacioase. La ani diferenta de la acel eveniment, vrea sa le incurajeze pe doamne si pe domnisoare sa fie ele insale.

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved