O cearta intre doi frati s-a transformat intr-un conflict sangeros. Cel care a sarit sa-i desparta a devenit agresor – gândul
Sun, Jun 28th, 2015

O cearta intre doi frati s-a transformat intr-un conflict sangeros. Cel care a sarit sa-i desparta a devenit agresor

61686620.jpg

Atac sangeros in plina strada, la Pucioasa, in judetul Dambovita. Un tanar de 22 de ani a ajuns in stare grava la spital injunghiat.

Scandalul a izbucnit in momentul in care doi frati au inceput sa se certe in drum spre casa, iar alti tineri au intervenit sa-i potoleasca. In loc sa aplaneze scandalul, unul dintre ei a devenit agresor.

Cei doi frati petrecusera intr-un local si au plecat spre casa certandu-se. In apropierea unui fast-food, alti tineri au intervenit si le-au cerut sa faca liniste. De aici si pana la un scandal intre cele doua parti n-a mai fost decat un pas.

Ionut Eduard Mihai, fratele victimei: “Ne-au agresat pur si simplu de pe strada. Fratele meu si cu mine purtam o discutie mai aprinsa, s-au bagat peste noi ca de ce vorbim. Si ne-au batut, pe fratele meu l-a injunghiat, este rau.”

Catalin Banu, fratele victimei: “L-am gasit pe fratele meu aici, la politie si celalalt este in spital. Mi-a spus sora mea ca este in operatie. Este intr-o stare foarte grava, nu poate sa vorbeasca.”

Cornelia Popescu, mama victimei: “L-am gasit acolo, taiat, l-au luat si l-au bagat la terapie intensiva, unde sa-l bage in alta parte?!”

Politistii au reusit sa-i identitifice pe toti cei implicati in scandal. Cel care a folosit un cutit a fost retinut si dus in arestul Politiei Dambovita, unde si-a petrecut noaptea. Duminica va fi dus in fata procurorilor cu propunere de arestare preventiva

Victima a ramas internata in sectia Terapie Intesiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste. Medicii legisti spun ca viata i-a fost pusa in primejdie, iar agresorul a fost retinut pentru 24 de ore. Este acuzat de tentativa de omor, iar daca va fi gasit vinovat risca pana la 10 ani in spatele gratiilor.

Sursa: Pro TVstirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved