O femeie a născut tripleți după ce a mâncat la McDonald’s – gândul
Wed, Sep 4th, 2013

O femeie a născut tripleți după ce a mâncat la McDonald’s

După 10 ani în care a încercat fără succes să rămână însărcinată, britanica Laura Dixon a început să țină o dietă bogată în proteine pentru a-și spori șansele de a face un copil.

O femeie vegetariană din Marea Britanie căreia medicii îi spuseseră că nu putea face copii a născut tripleți după un tratament de fertilizare in vitro combinat cu o dietă bogată în carne, scrie Daily Mail.

Laura Dixon, în vârstă de 34 de ani, încercase fără succes timp de 10 ani să rămână însărcinată. A apelat la tehnicile de fertilizare in vitro, însă primele două cicluri ale acesturi proces nu și-au îndeplinit scopul. Dornică să-și sporească șansele de a rămâne însărcinată, britanica a adoptat o dietă bogată în proteine, începând să mănânce carne de trei ori pe zi. Britanica a povestit că a început să mănânce la McDonald’s în fiecare zi și este convinsă că dieta bogată în proteine a ajutat-o să rămână însărcinată.

Cu toate astea, Laura Dixon a decis să devină din nou vegetariană după ce a născut trei tripleți.

sursa: www.realitatea.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved