O femeie a renunțat la jobul din armată, iar acum câștigă 80k de dolari pe an. Ce face – gândul
Fri, Jul 13th, 2018

O femeie a renunțat la jobul din armată, iar acum câștigă 80k de dolari pe an. Ce face

O femeie care a făcut parte din armata americană, fiind în cadrul forţele aeriene timp de 9 ani, şi-a dat demisia pentru a îşi urma pasiunea pentru fitness.

Alysa Magen, în vârstă de 33 de ani, a adunat până acum pe contul ei de Instagram peste 280.000 de urmăritori. În clipurile sale de pe Instagram, ea îşi promovează exerciţiile fizice preferate. Ea spune că scopul ei este “să motiveze alte persoane şi să le ajute să ducă un stil de viaţă sănătos”, relatează Daily Star

Pe site-ul său scrie: “Vreau să împărtăşesc experienţele mele. Vreau să le arăt altora ca se poate să fii într-o formă fizică de invidiat, chiar şi când ai un job full time. Ai nevoie de echilibru şi de un scop”.

Femeia, care a devenit model pe Instagram, se antrenează de 2 ori pe zi. Ea se trezeşte la ora 4 dimineaţa, pentru a face două ore de cardio, apoi urmează un atrenament de rezistenţă. Conform Daily Star, femeia câştiga aproximativ 80,000 de dolari pe an cu ajutorul Instagramului.

Sursa: Daily Star stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved