O femeie deţine, în medie, 34 de perechi de chiloţi – gândul
Sun, Sep 8th, 2013

O femeie deţine, în medie, 34 de perechi de chiloţi

Un studiu realizat de compania britanică Dr Beckmann arată că o femeie din zilele noastre are în jur de 34 de perechi de chiloţi, de trei ori mai multe decât media din 1999, scrie „The Daily Mail“.

Sertarul cu lenjerie intimă al femeii moderne conţine 20 de perechi de chiloţi „de zi cu zi“ şi 14 pentru „ocazii speciale“, arată studiul companiei Dr Beckmann, în cadrul căruia au fost chestionate 2.000 de femei din Marea Britanie. Majoritatea femeilor, 56%, au spus că au în sertar compartimente separate pentru lenjerie intimă – pentru ocazii şi pentru confortul zilnic. Dintre acestea, 61% au recunoscut că ar achiziţiona, mai degrabă, lenjerie pentru „nopţi fierbinţi“. De asemenea, 58% din participantele la vot au spus că preferaţii lor sunt chiloţii de culoare albă.

Media de 24 de perechi este de trei ori mai mare decât cea din 1999, a declarat Susan Fermore, purtătorul de cuvânt al companiei Dr Beckmann.

sursa: www.adevarul.ro, foto: nite.com 

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Andreea says:

    Ce inseamna magazinele online de lenjerie intima!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved