O femeie din Anglia a ramas insarcinata desi era sterilizata. Afla cum a fost posibil – gândul
 
Thu, Jul 3rd, 2014

O femeie din Anglia a ramas insarcinata desi era sterilizata. Afla cum a fost posibil

mama-sterilizata-anglia

In urma nasterii celui de-al patrulea copil al ei, Mandy Davies a luat, impreuna cu sotul ei, decizia de a nu mai avea copii. Problemele financiare si varsta ei au fost motivele principale pentru care a decis sa apeleze la […]

In urma nasterii celui de-al patrulea copil al ei, Mandy Davies a luat, impreuna cu sotul ei, decizia de a nu mai avea copii. Problemele financiare si varsta ei au fost motivele principale pentru care a decis sa apeleze la sterilizare.

Femeia de 42 de ani din South Yorkshire – Anglia, a avut un soc insa cand a descoperit ca este insarcinata a cincea oara, cu toate ca in urma cu un an apelase la sterilizare permanenta prin legarea trompelor.

Prima reactie pe care experimentat-o in momentul in care a primit vestea nu a fost una tocmai buna, dar cu timpul ea s-a obisnuit cu ideea si a adus pe lume o fetita sanatoasa. Chiar si asa, Mandy nu poate sa nu se intrebe “Cum de-a fost posibil asa ceva?”.

Impreuna cu sotul ei, femeia creste acum patru copii, intrucat fiica ei mai mare, Tasha, de douzeci de ani, nu mai locuieste cu ei.

Mandy si David au declarat ca sarcina a adus o multime de cheltuieli in plus in familie, deoarece, stiind ca mamica fusese sterilizata, cuplul a vandut sau a dat mare parte dintre accesoriile pentru copii de care nu mai avea nevoie.

Cu toate ca dificultatile de ordin financiar au ridicat o multime de probleme, cei doi parteneri au declarat ca nici macar nu au luat in considerare varianta de a renunta la aceasta sarcina, scrie dailymail.co.uk.

Pentru a evita alte surprize in viitor, David si Mandy au luat masurile necesare, iar barbatul a apelat la o vasectomie.

Pentru a raspunde la intrebarea femeii de 42 de ani, doctorul David Hicks, specialist la Spitalul Barnsley, a declarat ca pacientii isi asuma riscurile in momentul in care fac o sterilizare si ca exista 1 caz la 200 de eroare a procedurii.

sursa: www.perfecte.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved