O femeie din Anglia si-a pierdut unghiile de la picioare pentru ca s-a dat cu oja timp de 20 de ani – gândul
Thu, Jan 30th, 2014

O femeie din Anglia si-a pierdut unghiile de la picioare pentru ca s-a dat cu oja timp de 20 de ani

O britanica, mama a doi copii, a ajuns cu 3 unghii lipsa de la picioare si restul, distruse, dupa ce s-a dat timp de 20 de ani cu lac de unghii, schimband oja in fiecare zi.

Femeia, in varsta de 31 de ani, locuieste in Londra si a inceput sa aiba probleme in urma cu 2 ani. Atunci unghiile de la picioare au inceput sa i se roada si sa se ingalbeneasca, relateaza Daily Mail.

Intre timp 3 unghii au disparut complet, astfel ca nu mai poate sa poarte incaltaminte deschisa din cauza durerii.

Femeia a recunoscut ca timp de 20 de ani a folosit oja constant, schimband culoarea aproape in fiecare zi.  Povestea ei a aparut in cadrul unui reality show difuzat de postul britanic – TLC – “Extreme Beauty Disasters”.

Doctorul din cadrul emisiunii a avertizat-o ca unghiile lipsa nu-i vor mai creste la loc, insa poate apela la unghii false. Totodata, specialistii atrag atentia asupra tipurilor de oje aflate in comert si sustin ca este nevoie sa luam o pauza de cateva saptamani pe an, daca folosim constant lacurile. In plus, nu este indicat utilizarea excesiva a unei oje cu o culoare puternica.

sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved