O FEMEIE INSARCINATA a trait SOCUL VIETII EI: Ce i-au spus medicii cand a mers sa faca o radiografie – gândul
Thu, Jan 30th, 2014

O FEMEIE INSARCINATA a trait SOCUL VIETII EI: Ce i-au spus medicii cand a mers sa faca o radiografie

media_139103319845703400

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o experienta socanta, care cu siguranta o va marca pentru tot restul vietii.

Emily era foarte incantata in momentul in care a aflat ca urmeaza sa fie mama pentru prima data. La prima ecografie a avut emotii mari si chiar a plans de fericire, insa dupa doar cateva minute medicii i-au dat o veste crunta.

Ei i-au spus ca bebelusul din burta ei murise la 10 saptamani.

“Medicii au spus ca nu i-au detectat nici o bataie a inimii si in consecinta fatul s-a oprit din evolutie. Nu am putut suporta si am izbucnit in plans. Insa acesta nu era unul dintre cele mai rele lucruri. O asistenta mi-a zis ca nu pot pleca acasa deoarece trebuie sa astept ca fetusul sa iasa natural sau sa iau medicamente pentru a grabi iesirea lui. Am fost in stare de soc. Sora mea era cu mine si a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a ma calma”, a marturisit Emily.

Poate parea incredibil, insa se pare ca instinctul de mama a functionat cum nu se poate mai bine. Tanara a refuzat in acel moment sa faca un avort iar acum, este o mamica extrem de fericita.

“Puteti sa ii spuneti instinct de mama, pentru ca am stiut ca bebelusul meu traieste. Am zis ca merita sa incerc sa am si o a doua opinie si sa nu iau medicamentul acela”, a spus Emily.

Femeia a reusit sa aduca pe lume un bebelus extrem de frumos si sanatos.

sursa: www.kanald.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved