O femeie s-a căsătorit cu fotograful pe care l-a întâlnit la propria nuntă… cu un alt bărbat – gândul
Tue, Jul 8th, 2014

O femeie s-a căsătorit cu fotograful pe care l-a întâlnit la propria nuntă… cu un alt bărbat

mireasa_31_0c57d0c21e

Jason Cole a asistat ca fotograf pentru aproape 1.400 de nunţi, cu toate acestea o singură nuntă nu a putut uita – pe cea la care a cunoscut-o pe viitoarea sa soţie.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din Woollongong, Sydney, a întâlnit-o pe soţia sa, Julie Bridges, în vârstă de 28 de ani, în anul 2009, la nunta acesteia cu primul ei soţ, unde a fost angajat ca fotograf.

“Când ne-am întâlnit pentru prima dată ne-am înţeles bine, la fel cum mă înţeleg cu toţi clienţii mei” , povesteşte Jason pentru DailyMail.

Totul a început când fotograful a ajutat-o pe Julie cu planurile pentru nunta sa din 2009, iar după nuntă au început să vorbească din ce în ce mai mult, până au realizat că între ei s-a format o legătură.

“La început am crezut că Jason era gay, deoarece când ne-am dus la el să stabilim detaliile în legătură cu nunta,  era foarte mult roz şi câini pufoşi, iar apoi ne-a făcut cunoştinţă cu partenerul său, Craig”, spune soţia sa.

După ce Julie s-a despărţit de soţul ei, aceştia au devenit foarte apropiaţi, iar după divorţ, cei doi au format un cuplu, povestea lor devenind foarte cunoscută în media.

sursa: www.libertatea.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved