Tue, Sep 29th, 2015

O femeie si-a fotografiat corpul dupa ce a nascut. Cum arata in realitate abdomenul la 24 de ore de la nastere

 

Ne-am obisnuit sa vedem vedete care, la doar o zi dupa nastere, isi etaleaza abdomenul perfect in rochii stramte, iesind de pe usile spitalului. Sau supermodele care la doar cateva zile defileaza pe podium aratand perfect.

Aceste imagini nu sunt insa realiste. Julie Bhosale, o nutritionista din Noua Zeelanda, a pornit singura o campanie pe Instagram pentru a atrage atentia ca nu toate femeile isi revin spectaculos dupa nastere si ca este absolut normal. 

Asa ca, femeia si-a fotografiat abdomenul la 24 de ore de la nastere, apoi la 2 zile, la o saptamana, pana ce a ajuns la 24 saptamani. Ea a vrut sa le arate oamenilor cum arata in realitate abdomenul unei femei dupa nastere.

Traim intr-o societate care ne arata zilnic imagini cu femei care au nascut si au un abdomen perfect – minunat pentru ele (Kate Middleton – esti minunata). Dar este vorba de o minoritate. Pentru cele mai multe dintre noi, corpul se schimba, si se schimba foarte mult. Este infricosator, este greu, poate fi chiar dezgustator si suparator, dar este real si normal. Chiar daca sunt specialista in sanatate, sunt mama si corpul meu nu si-a revenit instantaneu.”, spune Julie Bhosale.

POST BABY BODY SNEAK PEEK! Tomorrow night I will be posting my blog "My Real Postpartum Body" sharing my real post baby…

Posted by Julie Bhosale on Monday, May 4, 2015

sursa: www.protv.ro

loading...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

loading...
... ...
All Rights Reserved