O femeie vrea să nască în mare, lângă delfini. Care sunt riscurile la care se expune – gândul
Sat, Sep 19th, 2015

O femeie vrea să nască în mare, lângă delfini. Care sunt riscurile la care se expune

O femeie vrea să împingă la extrem naşterea naturală în apă şi s-a decis să aducă pe lume copilul în mare, înconjurată de delfini. Dorina Rosin şi soţul ei, Maika Suneagle, locuiesc în Hawaii, unde conduc un centru de vindecare spirituală.

Cei doi au organizat recent un „ritual de binecuvântare”, inotând alături de doi delfini, Dorina fiind însărcinată deja în 38 de săptămâni, scrie TreeHugger.com. Filmuleţul realizat de cei doi a fost publicat pe YouTube.

Ideea originală a Dorinei va fi prezentată în cadrul unui film documentar realizat de Katie Piper, care prezintă naşteri mai neobişnuite. Regizoarea spune că Dorina şi soţul ei sunt convinşi că micuţul care se va naşte lângă delfini va putea să vorbească limba acestor mamifere marine. Cei doi sunt „puţini duşi, dar fericiţi şi relaxaţi”, crede Piper.

Naşterea în mare este foarte periculoasă, crede Christie Wilcox, jurnalistă la Discover Magazine. Ea spune că delfinii nu sunt mereu creaturile inteligente şi blânde pe care le vedem în filme. Sunt animale sălbatice, iar masculii în special pot fi foarte agresivi şi deseori ucid puii altor animale fără să aibă un motiv, doar din plăcere.

În plus, nu poate fi eliminat riscul ca în timpul naşterii să apară şi un rechin, atras de agitaţie şi de mirosul de sânge. De asemenea, dacă apare vreo complicaţie în timpul travaliului, va fi foarte greu pentru un medic să poată interveni la timp şi să salveze copilul. Cu toate acestea, naşterea în mare, alături de delfini, pare să fie tot mai populară.

sursa: adevarul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved