O fetiţă de 14 ani este ademenită de un străin într-o dubă – gândul
 
Tue, Jul 25th, 2017

O fetiţă de 14 ani este ademenită de un străin într-o dubă

Photo & Video Sharing by SmugMug

Mii de pericole ne pândesc astăzi la tot pasul, iar internetul este cu siguranţă unul dintre ele pentru că în cazul unei conversaţii virtuale nu vei ştii întotdeauna cine se află de cealaltă parte a monitorului. Pe această idee s-au bazat şi câţiva oameni care au hotărât să realizeze un experiment social pentru a vedea cât de uşor este să atragi o tânără într-o cursă periculoasă.

Cât de uşor credeţi că poate fi pentru un pedofil să atragă o tânără naivă prin intermediul reţelelor de socializare? Acest lucru a vrut să afle tânărul Coby Persin, cel care a iniţiat acest experiment.

Pentru început acesta şi-a creat un cont fals de Facebook cu ajutorul căruia a reuşit să pozeze în ipostaza unui băiat de 15 ani. Coby a trimis cereri de prietenie pentru trei fete cu vârste de 14, 13 şi 12 ani, obţinând în prealabil acordul părinţilor acestora. A ţinut apoi legătură cu cele trei fete timp de patru zile până când a venit momentul adevărului, acela în care urmau să se cunoască faţă în faţă.

În primul caz, cu ajutorul falsului profil de Facebook, Coby Persin a conversat timp de câteva zile cu Mikayla, o fată de 13 ani, iar rezultatul a fost surprinzător. Fata a acceptat să se întâlnească în faţa unui parc cu partenerul virtual, după ce părinţii săi părăseau domiciliul. Tânăra nu are însă nicio idee că îi este filmată fiecare mişcare, începând cu plecarea sa de acasă. În momentul întâlnirii dintre cei doi, fata rămâne şocată să vadă că acolo îşi face apariţia tatăl său care pe bună dreptate era foarte furios. Cel cu care s-a întâlnit fata ar putea fi un om extraordinar de periculos. Abia în acel moment fata realizează cât de gravă este situaţia şi la ce riscuri s-a putut expune.

Următoarea situaţie este dusă la extrem pentru că Julianna, fata de 12 ani cu care Coby a socializat pe Facebook acceptă să îl primească pe acesta seara, în camera sa, după ce tatăl său avea să adoarmă. Julianna îi oferă toate detaliile necesare tânărului, inclusiv adresa casei sale. Tatăl său vede toate aceste mesaje şi rămâne şocat, sperând că fata lui nu va deschide uşa casei unui necunoscut. Dar spre nefericirea părintelui său, Julianna deschide uşa şi în momentul în care îşi vede tatăl recunoaşte că a greşit enorm, izbucnind în plâns.

În ultimul caz, Jenna, o fată de 14 ani dă curs invitaţiei partenerului virtual de a se întâlni. Acesta îi expune fetei faptul că va veni cu maşina să o ia din faţa casei, iar şofer va fi fratele său, numai că în acea maşină avea să dea nas în nas cu propriii părinţi care rămân şocaţi să vadă că ea chiar se urcă în acel autoturism. Aceştia o sperie un pic pe fata lor purtând iniţial cagule pentru a o face să realizeze cât de mare este pericolul la care s-a expus.

Numai în Statele Unite sunt în jur de 750.000 de pedofili înregistraţi oficial. Cel mai bun sfat pentru toţi ar fi să ne ţinem copiii în siguranţă, oferindu-le în primul rând educaţia de care au nevoie pentru a nu fi atât de naivi încât să aibă încredere în toţi necunoscuţii.

Imaginile surprinse în acest clip sunt chiar şocante şi ar trebui să ne pună serios pe gânduri şi să ne ajute să analizăm mult mai bine modul în care ne putem educa membrii familiei şi chiar prietenii.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved