O fetita din Paraguay a nascut la varsta de 11 ani, dupa ce tatal vitreg a violat-o. Autoritatile i-au interzis sa faca avort – gândul
Fri, Aug 14th, 2015

O fetita din Paraguay a nascut la varsta de 11 ani, dupa ce tatal vitreg a violat-o. Autoritatile i-au interzis sa faca avort

Photo & Video Sharing by SmugMug

O tanara in varsta de 11 ani din Paraguay, care a fost violata de tatal ei vitreg, a adus pe lume pe lume o fetita, dupa ce autoritatile i-au interzis sa faca avort.

Pe cand avea 10 ani, fata a fost violata de tatal vitreg si a ramas insarcinata. Barbatul a fost ulterior arestat, iar mama ei a fost pusa sub acuzare pentru neglijenta, potrivit Daily Mail.

Cu toate acestea, din cauza legislatiei foarte stricte din Paraguay in ceea ce priveste avorturile, autoritatile au obligat-o sa pastreze copilul.

Cazul a starnit revolta in tara, iar organizatiile care lupta pentru drepturile omului au criticat dur guvernul pentru chinul la care a fost supusa fetita.

Joi, presa din Paraguay a anuntat ca tanara de 11 ani a adus pe lume o fetita, prin cezariana, iar amandoua sunt sanatoase.

Sursa: Daily Mailstirileprotv.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved