O fetiță în vârstă de 13 ani a rămas însărcinată cu un băiețel de 10 ani! – gândul
Fri, Jan 24th, 2020

O fetiță în vârstă de 13 ani a rămas însărcinată cu un băiețel de 10 ani!

Deși nu au nici măcar buletin, doi copii sunt pe cale să devină… părinți! Este vorba despre o fetiță în vârstă de 13 ani și un băiat de doar 10 ani. 

Potrivit publicației rusești TBK, cei doi copii învață la școli diferite din Siberia și se cunosc de când erau micuți. Presa locală spune că fata este hotărâtă să ducă sarcina la termen și să păstreze bebelușul. Ea beneficiază de tot sprijinul familiei.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Autorităție au declarat că statul le va oferi servicii medicale gratuite, inclusiv consiliere psihologică.

Nu se știu foarte multe despre identitatea băiatului care ar fi lăsat-o însărcinată pe copilă.  Cei doi s-au trecut ca fiind „căsătoriți” pe rețelele sociale.

Nicolai Skorobogatov, medic pediatru, nu pare convins că un băiat de doar 10 ani ar putea fi tatăl biologic al bebelușului.

Teoretic, este posibil. Totuși, nu sunt convins că povestea este adevărată. Băiatul ar putea fi obligat sau păcălit să creadă că a lăsat-o însărcinată pe copilă, în timp ce adevăratul tată să se ascundă. Evident, adevărul se poate afla foarte ușor, cu un simplu test”, a declarat medicul pentru KRSK.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved