O fotografie cu fosta Miss Anglia, în care îşi arată corpul imediat după naştere, a devenit virală Citeste mai mult: adev.ro/p3ufdq – gândul
Sat, Feb 10th, 2018

O fotografie cu fosta Miss Anglia, în care îşi arată corpul imediat după naştere, a devenit virală Citeste mai mult: adev.ro/p3ufdq

Miss Anglia 2007, Georgia Jones, a fost aplaudată de internauţi după ce a făcut publică pe reţelele sociale o fotografie a corpului ei la doar câteva ore după ce a dat naştere unui băieţel.

Georgia Jones, care este căsătorită cu chitaristul şi vocalistul McFly Danny Jones, a dat naştere unui băieţel pe 27 ianuarie.
 
Ca orice femeie care tocmai a dat naştere unui copil, este evident faptul că, după nouă luni de sarcină, corpul nu va reveni imediat la starea iniţială.
 
Cu câteva zile în urmă, Georgia a postat o fotografie pe Instagram care a fost făcută în spital, la scurt timp după naştere, alături de un mesaj în care explică cum arăta corpul ei, imediat după fericitul eveniment:
 
„Asta sunt eu la câteva ore după ce s-a născut copilul Cooper … cu părul gras, picioarele neepilate şi umflate şi un pântec gol şi mare… .Dar nu aş schimba nimic“, a scris Georgia, potrivit The Independent.  
 
 
Tânăra a continuat afirmând că, deşi îi lipseşte forma fizică a corpului ei de dinainte să rămână însărcinată, este extrem de mândră de corpul ei de acum.
 
„Chiar dacă nu voi mai arăta niciodată la fel, sunt perfect în regulă cu asta. Corpul meu tocmai a dat naştere acelui omuleţ. Sunt mândră de tine, corpul meu!“, a adăugat tânăra.
 
Astfel, postarea Georgiei are în prezent peste 30.000 de aprecieri, mulţi dintre internauţi comentând că fotografia femeii este una inspiraţională şi extrem de sinceră.
 
Ea a descris, de asemenea, modul în care reuşeşte să facă faţă „haosului maternităţii“, scriind: „Şi iată, am postat acest lucru în timp ce mi-am hrănit copilaşul, la ora 02.30 a.m., pe jumătate adormită şi cu sânii umflaţi de lapte. Multitasking la cel mai înalt nivel“.
 
„Eşti frumoasă. Iubesc această fotografie pentru că arată adevărata viaţă a mamelor“, a scris o persoană.
 
O alta a comentat: „Iubesc această postare. Este încurajator că o persoană aflată în lumina reflectoarelor arată realitatea din spatele unei naşteri“.
 
Georgia a reprezentat Anglia în concursul de frumuseţe Miss World 2007, după ce a câştigat titlul de Miss Anglia în acelaşi an. Înainte să intre în competiţie, modelul a devenit cunoscută în presă după ce managera concursului Miss Anglia, Angie Beasly, a presat-o să se îngraşe.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved