O mamă îl convinge pe Michael Bublé să-l lase pe fiul ei să cânte… Iar el îi uimeşte pe toţi – gândul
Mon, Nov 24th, 2014

O mamă îl convinge pe Michael Bublé să-l lase pe fiul ei să cânte… Iar el îi uimeşte pe toţi

michael-buble-sam-holyman-froot

În cadrul unui concert desfăşurat în Birmingham, Marea Britanie, un tânăr are şansa să-şi îndeplinească un vis mai vechi, acela de a cânta alături de idolul său. Ajutat de mama lui care îi deschide drumul spre scenă, acesta face un duet deosebit alături de binecunoscutul Michael Bublé.

Sam Hollyman, la cei 15 ani ai săi, trăieşte o experienţă cu totul deosebită în momentul în care urcă pe scenă alături de Michael Bublé, unul dintre cântăreţii lui preferaţi.

Paula Hollyman, mama lui Sam, i-a propus lui Michael să accepte ca fiul ei să vină pe scenă pentru a cânta împreună „Feeling Good”, o melodie consacrată a artistului. Atmosfera era destinsă iar bună dispoziţie era prezentă atât pe scenă cât şi în sală.

Încă de la primele acorduri interpretate de Sam, Michael Bublé îşi dă seama de potenţialul lui vocal şi are o replică incredibilă: „Tipul ăsta chiar poate cânta!”. Tocmai de aceea cei doi încep să interpreteze un duet memorabil.

Nimeni nu se aştepta ca vocea lui Sam să semene atât de mult cu a lui Bublé. Momentul muzical inedit îi animă pe cei 14000 de fani prezenţi la concert, care îi ovaţionează îndelung şi îi aplaudă frenetic. Michael Bublé îl priveşte pe Sam şi îşi aduce aminte de adolescenţa lui. Emoţiile lui Sam au fost vizibile, însă interpretarea piesei a fost una de excepţie fiind primită cu entuziasm de către simpaticul Michael Bublé.

Sursa: The Bodzio via Youtube
Text: LiveBiz

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved