O mamă și-a folosit trupul ca scut pentru a-și proteja fetița de 4 luni – gândul
 
Sun, Oct 14th, 2018

O mamă și-a folosit trupul ca scut pentru a-și proteja fetița de 4 luni

Mama și fiiica erau în mașină, când grindina a spulberat geamurile, ca într-un bombardament cu bucăţi de gheaţă.

O teribilă furtună cu grindină, în care bucăţile mari de gheaţă au lovit ca nişte proiectile, i-a lăsat răni pe tot corpul Fionei Simpson. Care are de spus, acum, o poveste şocantă.

Tânăra mamă, în vârstă de 23 de ani, s-a încumetat să plece, în plină furtună, cu maşina. Le-a luat și pe fiica ei, de patru luni, și pe bunica copilei.

Grindina era din ce în ce mai puternică. Dintr-odată geamul din spate al mașinii s-a făcut țăndări”, povestește femeia.

Rapid, toate geamurile maşinii au cedat sub bombardamentul cu gheaţă. Bebeluşul, aflat în spate, în scaunul special, țipa îngrozit.

M-am repezit spre bancheta din spate și am acoperit-o cu corpul meu. Mă rugam să înceteze, dar parcă grindina lovea și mai tare”, își aminșteste femeia.

Atunci mama şi-a pus copilul în spaţiul dintre banchetă şi scaunele din faţă, căutând maximul de adăpost posibil. Astfel, după ce a trecut urgia, copila a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Dar mama şi bunica au ajuns la spital.

A fost o furtună parcă “de sfârşit de lume”, în partea de sud-est a statului Queensland, spun autorităţile.

sursa stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved