O nevasta parasita si o scrisoare catre actuala sotie a fostului partener. Mesajul ei a facut-o celebra pe internet – gândul
Tue, Dec 16th, 2014

O nevasta parasita si o scrisoare catre actuala sotie a fostului partener. Mesajul ei a facut-o celebra pe internet

o-nevasta-parasita-si-o-scrisoare-catre-actuala-sotie-a-fostului-partener-mesajul-ei-a-facut-o-celebra_size7

Dupa o despartire exista de obicei frustrari si dezamagiri, regrete si lacrimi si de cele mai multe ori acest lucru se intampla in cazul sotiei ,mai ales daca fostul sot are deja o noua partenera de viata.

Candice Curry, o femeie in varsta de 39 de ani, a postat pe blogul ei o scrisoare pentru sotia de acum a fostului ei sot, iar daca ar fi sa ne luam dupa inceput, “Tu nu ai facut parte din plan”, pare o scrisoare plina de ura si resentimente.

Cea mai mare surpriza vina insa, atunci cand si-a dat seama ca noua femeie din viata fostului ei sot este frumoasa, prietenoasa si chiar iubitoare cu fetita ei, iar atunci planurile ei au luat o cu totul alta intorsatura.

Mesajul ei s-a schimbat imediat:”Tu ne-ai acceptat fiica inca de la inceput si i-ai iubit neconditionat si pe ea si pe tatal ei, ceea ce a fost un real cadou pentru fiecare dintre noi”, a marturisit femeia.

Desi este constienta ca o astfel de relatie se intampla din ce in ce mai rar, ca fosta si actuala partenera a unui barbat sa se inteleaga atat de bine, sa se respecte si sa aiba grija impreuna de copil, Candice a realizat ca acest lucru nu poate fi decat un castig pentru fetita ei, care va creste cu mai multa dragoste, va deveni o femeie puternica care va avea de unde sa invete ce este bine si ce este rau. 

sursa: www.protv.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved