O profesoara de biologie din Olanda s-a dezbracat in fata elevilor a le prezenta structura sistemului muscular – gândul
Wed, May 17th, 2017

O profesoara de biologie din Olanda s-a dezbracat in fata elevilor a le prezenta structura sistemului muscular

O profesoara de biologie din Olanda este data drept exemplu de originalitate, dupa ce a ales o metoda insolita de a le prezenta elevilor structura sistemului muscular.

Profesoara s-a urcat pe catedra si s-a dezbracat, ramanand intr-un costum mulat, pe care era desenate principalele grupe de muschi ale corpului. Initial, copiii au fost surprinsi sa o vada dandu-si jos hainele. Insa dupa ce s-a convins ca le-a atras atentia, tanara a inceput sa le explice anatomia complexa a corpului omenesc.

Apoi profesoara le-a aratat elevilor, prin aceeasi metoda, si structura sistemului osos. Femeia  a povestit ca, dupa 7 ani de pedagogie s-a gandit ca ar fi cazul sa vina cu o abordare creativa, care sa-i faca pe elevi mai interesati de informatiile de la clasa.

Sursa: Pro TVstirileprotv.ro, foto: www.gistpost.com

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Papinian says:

    Dragii Moshului,

    1) Daca “era desenate” principalele grupe de muschi ale corpului, e bine, e foooaaaaarteeeeeee … bine / corect;

    2) Si noi si (mai ales !!!) elevii respectivi, asteptam cu interes nedisimulat lectia … “Despre reproducerea umana …”, cu participarea aceluiasi personaj – folosind aceeasi metoda de predare / prezentare …

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved