O studentă la medicină face bani frumoși arătându-și o parte mai puțin obișnuită a corpului – gândul
Fri, May 22nd, 2020

O studentă la medicină face bani frumoși arătându-și o parte mai puțin obișnuită a corpului

O studentă la medicină din Marea Britanie nu se sfiește să vorbească despre modul în care face 5.000 de lire sterline pe lună: tânăra își fotografiază tălpile și are foarte mulți admiratori!

Sweet Arches are 28 de ani și este studentă la medicină în Marea Britanie. Pentru a-și rotunji veniturile și a-și urma visul de a ajuta oamenii din jur, tânăr a decis să agonisească o mică avere.

Studenta Sweet face 5.000 de lire sterline pe lună din fotografiile cu tălpile sale

În fiecare dimineață, Sweet se trezește dezmierdată de mesajele pozitive ale admiratorilor, care cer fotografii cu picioarele sale, în diferite poziții.

În fiecare lună, tânăra câștigă 5.000 de lire sterline, undeva la 27.000 lei! Printre cererile bizare de la clienți se numără rugămintea de a strivi lucruri cu tălpile, precum struguri, prăjituri, fructe de pădure. „Un client mi-a cerut să strivesc furnici, dar am refuzat, pentru că nu am de gând să strivesc o viețuitoare niciodată”, a mărturisit studenta.

Starul porno care și-a făcut propriul cult satanic

Sabrina Sabrok, model Playboy, a devenit satanistă și și-a înființat propriul cult după ce ar fi făcut un pact cu Diavolul.

Model specializat în fetișuri, la un pas de moarte: „Nu mă opresc aici”

Tânăra, „fană” a operațiilor estetice, s-a supus unei alte intervenții pentru a obține „cel mai gras” vagin din lume și, chiar dacă a fost la un pas de moarte din cauza procedurii, aceasta a mărturisit că nu își regretă decizia.

Fetișurile, o nouă afacere profitabilă

Două femei din Marea Britanie au câștigat mii de lire din vânzarea lenjeriei intime murdare, a șosetelor purtate și a pantofilor murdari.

Acestea vând astfel de produse în mediul online celor care au diferite fetișuri ciudate.

Una dintre femei a declarat că are un câștig de 20.000 de lire pe an din vânzarea șosetelor murdare pe care le poartă.

Cele mai bizare comenzi au lăsat-o cu gura căscată

Un producător de păpuși sexuale spune că mulți clienți cumpără asemenea produse „după chipul și asemănarea” fostelor partenere de viață decedate, pentru consolare.

sursa www.gandul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved