O tânără a crezut că a primit un iPad de Crăciun, dar ceea ce a găsit sub brad i-a schimbat viaţa – gândul
Wed, Jan 22nd, 2014

O tânără a crezut că a primit un iPad de Crăciun, dar ceea ce a găsit sub brad i-a schimbat viaţa

O poveste de dragoste inedită, scăldată în spiritul sărbătorilor, a avut loc în America, un un bărbat şi-a păcălit iubita că îi va lua un iPad de Crăciun, ca apoi să o ceară în căsătorie printr-o metodă inedită.

Robbie Ellis, un bărbat de 28 de ani, şi-a cerut în căsătorie iubita, Emily Schmidt, o tânără de 24 de ani, anul trecut, chiar în ziua de Crăciun. Cu toate acestea, povestea lor a ieşit la suprafaţă doar un an mai târziu, potrivit Daily Mail.

Tânăra îşi dorea un iPad, iar iubitul i-a promis că îl va cumpăra de Crăciun. Astfel, dimineaţa, atunci când s-a uitat sub brad, Emily a văzut cutia tabeltei, însă atunci când a deschis-o a găsit o bucată de metal gravată cu mesajul “Te măriţi cu mine?”, alături de un inel de logodnă.

Bărbatul, de profesie inginer, a muncit mai multe zile pentru a pune la punct surpriza, însă aceasta a meritat deoarece ea a spus “Da”, cei doi unindu-şi destinele în luna septembrie a acestui an. Mai mult, femeia a primit într-un final şi un iPad pe care l-a folosit să facă fotografii la nuntă.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved