O tânără de 21 de ani şi-a amputat piciorul, pentru că nu putea purta tocuri – gândul
 
Sat, Nov 30th, 2013

O tânără de 21 de ani şi-a amputat piciorul, pentru că nu putea purta tocuri

O tânără de 21 de ani din SUA, care s-a născut cu o malformaţie la nivelul piciorului, a decis să îşi amputeze membrul inferior, pentru a putea purta tocuri, scrie Daily Mail.

Pentru că doctorii i-au spus că nu va putea purta niciodată tocuri, Mariah Serrano a decis să îşi amputeze piciorul stâng şi să îşi pună o proteză. Acum, Mariah poate purta orice tip de pantof, iar visul ei de a lucra în industria modei poate deveni realitate.

“Când mi s-a spus că nu voi putea purta tocuri şi că ar trebui să renunţ la visul meu, am fost devastată. Specialiştii mi-au spus că există o altă opţiune: amputarea. Mama a fost îngrozită, dar eu nu mi-am mai putut scoate asta din cap”, a declarat Serrano.

Deşi la început îi era frică de ideea de a face o asemenea operaţie, Serrano s-a convins în momentul în care a citit că Alexander McQueen, designerul ei preferat, a făcut o pereche de picioare protetice pentru un atlet. “Mi-am dat seama că un picior protetic poate arăta bine, aşa că m-am decis să-mi tai piciorul”, a spus Serrano, care a făcut operaţia în 2009.

Deşi la puţin timp după operaţie au apărut nişte mici complicaţii, când a primit prima pereche de pantofi cu toc, de la familia sa, Serrano şi-a dat seama că a luat decizia potrivită, scrie Daily Mail.

Puţin după operaţie, Serrano s-a angajat în domeniul modei, unde lucrează şi acum, ca social media manager. “Să îmi tai piciorul a fost cel mai greu lucru pe care a trebuit să îl fac vreodată. Uneori, m-am dat jos din pat şi am căzut, pentru că nu mai ţineam minte că mi-am tăiat piciorul. Acum, iau proteza în râs, prietenii mereu râd de mine cu piciorul meu. Proteza mi-a dat şansa de a trăi viaţa pe care am dorit-o”, a declarat Serrano.

sursa: www.gandul.info

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved