O vloggerita spune ca a petrecut 4 ore editand o fotografie cu ea – gândul
 
Thu, May 17th, 2018

O vloggerita spune ca a petrecut 4 ore editand o fotografie cu ea

Are 25 de ani si face vlogging, insa spune ca nu este deloc usor. Nu mai putin de 4 ore ii ia tinerei sa isi editeze o fotografie.

Celor 1,500 000 de followeri nu le poti atrage atentia foarte usor, iar Lauren Curtis pare sa stie asta. Tocmai de aceea petrecere mult timp in fata calculatorului, pentru a-si face fotografiile sa para perfecte.

,,Am schimbat culoarea imaginii, pentru a ma face sa par mai bronzata, mi-am albit albul ochilor, pentru ca se ingalbenise de la bronzul fals, apoi mi-am editat mainile, care aratau ciudat, tot de la bronz”, a explicat Lauren, adaugand ca si-a facut pielea de pe picioare sa para mai neteda.

In acelasi timp, tanara povesteste in videoclipurile sale ca nu ar fi deloc surprinsa  daca imaginea originala ar primi mai multe aprecieri decat cea editata, insa spune ca este pasionata de fotografie si editare, iar din acest motiv petrece atat de mult timp facand aceste modificari.

Fanii ei par incantati, totusi, de editari: ,,Nu credeam ca albul ochilr poate face o diferenta atat de mare. Acum am nevoie sa imi fac si eu asta!”, i-a scris unul dintre urmaritori.

sursa www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved