Oamenii de stiinta au dezvaluit ca sufletul nu moare – se intoarce inapoi in univers – gândul
Wed, Nov 29th, 2017

Oamenii de stiinta au dezvaluit ca sufletul nu moare – se intoarce inapoi in univers

Unii oameni considera constiinta umana ca un fel de program care este condus de un calculator cuantic.

Acest lucru este similar cu un computer biologic. Ce inseamna asta este ca atunci cand o persoana moare, sufletul s-ar putea intoarce si nu ar muri.

Dr. Stuart Hameroff, care este un fizician american si Sir Roger Penrose, un fizician si matematician, spune ca sufletul este pastrat in microtubulele celulelor creierului.

Ambii numesc acest proces „Orch-OR” sau „Reducerea obiectiva orchestrata”. Astfel, atunci cand oamenii sunt morti din punct de vedere clinic, microtubulele din creier incep sa isi piarda starea cuantica. Cu toate acestea, microtubulele pastreaza informatiile din ele.

Ce se intampla in mod real cu sufletul dupa ce ai murit?

Aceasta teorie despre suflet a fost subliniata in Through the Wormhole, care este un serial documentar despre stiinta. In acest serial, dr. Hameroff spune ca daca sangele nu mai curge si inima nu mai bate, microtubulele ar putea pierde starea cuantica.

Este foarte important sa ne dam seama ca aceasta informatie cuantica a microtubulelor este imposibil de distrus. De asemenea, se va disipa si va fi distribuita in univers.

Prin urmare, daca pacientul urmeaza sa fie resuscitat, aceasta informatie ar putea reveni in microtubule si acest lucru este ceea ce multi inteleg atunci cand se refera la o experienta aproape de moarte.

Cu toate acestea, daca pacientul nu este resuscitat si acesta trece in nefiinta, aceasta informatie poate exista in afara corpului, in forma pe care noi o numim sufletul.

Potrivit dr. Hameroff, sufletul uman depaseste simpla „interactiune” a neuronului in creier. In plus, teoria sustine ca aceste asa-numite suflete ar fi existat de la inceputul timpului.

De asemenea, conform tuturor descoperirilor recente, cand vine vorba despre materia intunecata si despre energia intunecata sau substantele pe care fiinta umana nu le pot vedea sau atinge, stim ca ele exista.

In mod natural, aceasta teorie pare sa arunce o lumina in toate aceste lucruri. Totusi, ele raman un mister fascinant.

O echipa de psihologi si medici asociati cu Universitatea Tehnica din Berlin au anuntat ca au dovedit, prin experimente clinice, existenta unei forme de viata dupa moarte. Acest anunt surprinzator se bazeaza pe constatarile unui studiu care a folosit un nou tip de experiente medicale aproape de moarte care au fost supravegheate, si care permit pacientilor sa fie morti din punct de vedere clinic timp de aproape 20 de minute, inainte de a fi readusi la viata.

Echipa de oameni de stiinta condusa de Dr. Berthold Ackermann a supravegheat operatiunile si a strans marturiile subiectilor. Desi exista unele variatii usoare de la un individ la altul, toti subiectii au cateva amintiri despre perioada lor de moarte clinica. Si o mare parte dintre ei descriu cateva senzatii foarte asemanatoare.

Cele mai frecvente amintiri includ un sentiment de detasare fata de corp, senzatia de levitatie, seninatate, securitate, caldura, experienta dizolvarii absolute si prezenta unei lumini imense.

Oamenii de stiinta spun ca sunt foarte constienti de faptul ca multe dintre descoperirile lor ar putea surprinde multi oameni. Au dat ca exemplu credintele religioase pe diferite teme, pe sentimentele si experientele descrise la sfarsitul experimentului.

De fapt, oamenii care au participat la studiu au fost voluntari cu o varietate de obiceiuri crestine, musulmane, evreiesti, hinduse si atee.

Sursa: myilifestyle.com www.andreilaslau.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved