Oamenii de stiinta de la Harvard insista sa renunti la consumul de lapte – gândul
Tue, Sep 17th, 2013

Oamenii de stiinta de la Harvard insista sa renunti la consumul de lapte

Laptele continua sa provoace controverse in randul oamenilor de stiinta. Recent, cercetatorii de la Harvard au atras din nou atentia asupra pericolelor pe care le ascunde consumul de lapte degresat.

David Ludwig, profesor de piediatrie la Harvard Medical School si profesor de nutritie la Harvard School of Public Health, sustine ca laptele fara grasimi din comert reprezinta un pericol pentru sanatate intrucat contine indulcitori artificiali care sunt foarte periculosi pentru organism.

Sugestia lui este, daca nu renunti definitiv, macar sa consumi mai rar lapte, si sa il inlocuiesti cu o alimentatie bazata pe plante.

“Putem sa consumam foarte mult calciu din multe alte surse. De exemplu, varza Kale are mai mult calciu decat laptele. Sardinele, nucile si legumele verzi sunt toate surse bune de calciu”, explica el.

sursa: www.foodstory.ro, www.forbes.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved