“Oamenii ma intreaba daca am fost victima unui accident de masina”. Cum arata aceasta tanara atunci cand se demachiaza – gândul
Fri, May 23rd, 2014

“Oamenii ma intreaba daca am fost victima unui accident de masina”. Cum arata aceasta tanara atunci cand se demachiaza

61518276

O studenta din Marea Briatanie sufera de o afectiune comportamentala care o face sa arate precum “victima unui accident”.

Tanara petrece nu mai putin de 6 ore zilnic in fata oglinzii, incercand sa isi repare fiecare mic defect al fetei. Rezultatul: un chip distrus de rani.

Samantha Wake, in varsta de 20 de ani, sufera de dermatilomanie. Tanara are zeci de cicatrice si rani pe fata.

“Cateodata arat ca si cum as fi victima unui accident de masina. Ma intreaba lumea ce am patit de arat asa. Adevarul este ca imi provoc ranile singura si nu stiu daca o sa ma pot opri vreodata. Este o afectiune reala, care are consecinte la fel de reale”, marturiseste Samantha.

Pentru prima data in 20 de ani, Samantha a acceptat sa pozeze demachiata. A facut acest gest curajos pe de o parte din dorinta de a-i incuraja pe medici sa invete mai multe despre aceasta boala, dar si pentru a-i incuraja pe cei bolnavi sa caute ajutor.

Sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved