Obiceiuri de dimineata ale oamenilor de succes. Adopta-le! – gândul
 
Tue, Nov 29th, 2016

Obiceiuri de dimineata ale oamenilor de succes. Adopta-le!

Nu este foarte usor sa te trezesti la prima ora a diminetii, mai ales dupa o noapte lunga, dar este incredibil ce poate sa faca o persoana care si-a inceput ziua la cinci dimineata! Themuse.com a realizat un articol cu obiceiuri de dimineata pe care le au oameni demni de respect, iar concluzia a fost ca doar cei care au succes in viata se trezesc la cinci dimineata. 

Gandeste-te doar la fondatorul celei mai mari retele de socializare sau la fondatorul retelei Twitter. Indiferent cum obisnuiesti sa iti incepi ziua, ar fi bine sa tii cont de aceste zece obiceiuri de dimineata ale oamenilor de succes.

Obiceiuri de dimineata ale oamenilor de succes. Adopta-le!

1. Mark Zuckerberg

Fondatorul Facebook a marturisit ca se trezeste in fiecare dimineata la ora 8:00 si poarta zilnic acelasi tricou doar din simplul motiv ca nu isi doreste sa isi piarda timpul incercand sa decida ce sa poarte.

2. Richard Bronson

Richard Bronson este unul dintre cei mai admirati oameni de afaceri din Marea Britanie. Fondatorul companiei Virgin Group a marturisit ca nu lasa draperiile trase peste noapte tocmai pentru a se bucura de razele soarelui la 5:45 dimineata. Unul dintre obiceiurile sale de dimineata este sa inoate sau sa joace tenis inainte sa serveasca micul dejun.

3. Jack Dorsey

Patronul si co-fondatorul Twitter a marturisit ca se trezeste in fiecare dimineata la ora 5:30 pentru a medita, dupa care alearga zece kilometri.

4. Alan Sugar

Membru al Camerei Lorzilor, Sir Alan Sugar, a marturisit ca se trezeste in fiecare dimineata la ora 5:00 si merge la o plimbare de 80 de kilometri cu bicicleta.

5. Tory Burch

Tory Burch, designer vestimentar si fondatoare a companiei Tory Burch LLC, a marturisit ca se trezeste in fiecare dimineata la ora 5:45, isi verifica e-mail-urile, isi trezeste cei trei baieti si face sport cu ei timp de 45 de minute.

6. Peter Jones

Peter Jones, om de afaceri si investitor al emisiunii Dragon’s Den, a marturisit ca in fiecare dimineata are nevoie doar de 20 de minute ca sa faca dus, sa se barbiereasca si sa manance un bol de cereale, apoi savureaza un cappuccino si isi verifica e-mail-urile in drum spre munca.

7. Tim Armstrong

Fondatorul cunoscutului serviciu de e-mail, AOL, a marturisit ca se trezeste in fiecare zi la 5:00 dimineata ca sa citeasca si sa faca putin sport inainte sa isi citeasca e-mail-urile de la munca.

8. Simon Cowell

Creatorul celebrei emisiuni X-Factor si membru al juriului a marturisit ca apasa de doua ori butonul de snooze al ceasului destaptator inainte sa se dea jos din pat si sa serveasca micul dejun. Simon Cowell obisnuieste sa consume un pahar de apa calda cu lamaie, suc de papaya, ovaz, ceai si trei pahare de smoothie.

9. Ariana Huffington

Fondatoarea celebrei reviste americane Huffington Post a marturisit ca doarme suficient si ca isi incepe fiecare zi cu 30 de minute de meditatie. Ariana Huffington este foarte convinsa ca acest obicei este sanatos si din acest motiv tine cursuri de meditatie pentru angajatii sai.

10. Indra Nooyi

Presedinte si CEO al PepsiCo, Indra Nooyi a marturisit ca se trezeste in fiecare zi la 4:00 dimineata si niciodata nu ajunge la birou mai tarziu de ora 7:00.

Concluzia acestor obiceiuri de dimineata? Trezeste-te cat mai devreme si fii activa pentru ca succesul nu se obtine fara efort!

sursa: www.andreearaicu.ro, Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved