Ochi roșii, dinți puțini, piele închisă la culoare – Așa vor arăta oamenii în 3017 – gândul
Mon, Jan 8th, 2018

Ochi roșii, dinți puțini, piele închisă la culoare – Așa vor arăta oamenii în 3017

Te-ai întrebat vreodată cum vor arăta oamenii peste 1000 de ani? La fel ai spune.

Cercetătorii canadieni de la AsapScience susțin că în 3017 oamenii vor fi extrem de diferiți. Este posibil ca omul viitorului să aibă ochii roșii și pielea închisă la culoare, din cauza încălzirii globale.

Vom avea bărbați înalți.

Potrivit oamenilor de știință, datorită „îmbunătăţirii alimentaţiei şi a asistenţei medicale”, oamenii vor ajunge să aibă o înălţime între 1,83 şi 2,13 metri.

Conform Business Insider, de-a lungul timpului înălțimea medie a unui bărbat american a urcat de la 1,70 metri la 1,78 metri.

Dinți mai puțini și un creier mai mic

Se vor reduce atât numărul dinților, cât și volumul creierului uman. Cine mai are nevoie de dinți când alimentele moi, tratate termic nu necesită sa fie mestecate mult? Și de ce să îți pui mintea la contribuție când cele mai multe dintre operaţiunile de memorare şi de gândire vor reveni calculatoarelor?

Imuni la boli

În viitor manipularea genetică a ADN-ului uman va fi permisă. Astfel, oamenii vor fi imuni la boli și vor putea să inverseze procesul de îmbătrânire.

Viață veșnică

Există posibilitatea ca oamenii să trăiască veșnic. Pare un scenariu de film SF, dar înainte de a muri fizic, informația din creier va putea fi transferată unui computer.

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved