Oficialii de la Vatican: “In curand, Papa Emerit nu va mai fi printre noi” – gândul
Fri, Apr 12th, 2013

Oficialii de la Vatican: “In curand, Papa Emerit nu va mai fi printre noi”

 

Oficialii de la Vatican au fost nevoiti sa confirme ca Papa Emerit Benedict al XVI-lea este tot mai slabit si ar putea sa moara in curand.

Afirmatia ofitiala vine dupa ce un specialist de la Vatican, Paloma Gomez Borerro, a afirmat ca Benedict “nu mai are mult de trait.”

Potrivit Daily Mail, fostul Suveran Pontif este tot mai bolnav si in ultima vreme s-a simtit din ce in ce mai rau, reusind cu greu sa stea in picioare cand a fost vizitat de succesorul sau, Papa Francisc, la resedinta Castel Gandolfo, unde s-a retras dupa ce a demisionat.

Jurnalista Paloma Borerro, care este la curent cu tot ce se intampla la Vatican, sustine ca in ultimele 15 zile, Benedict a suferit “o deteriorare fizica ingrozitoare”.

Problemele de sanatate au fost si la baza motivatiei oficiale a demisiei din functie a Papei Benedict, anuntata in luna februarie.

In martie, presa a scris ca vederea lui Benedict este tot mai slaba, iar aparatul pacemaker, implantat in urma cu 10 ani, a trebuit inlocuit.

In ultimele sale aparitii publice a fost evident ca Benedict se deplaseaza foarte greu.

Luna viitoare, fostul Suveran Pontif, in varsta de 85 de ani, vrea sa se retraga la o manastire din interiorul Vaticanului.

sursa: stirileprotv.ro / Daily Mail

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved