Orice femeie poate fi model de lenjerie intima. Imaginile care demonstreaza ca frumusetea nu tine cont de dimensiuni – gândul
Mon, Jan 9th, 2017

Orice femeie poate fi model de lenjerie intima. Imaginile care demonstreaza ca frumusetea nu tine cont de dimensiuni

In mod normal, companiile de lenjerie intima angajeaza modele 90-60-90 pentru a-si promova articolele. Exista insa si brand-uri care si-au propus sa arate ca frumusetea si sex-appeal-ul nu tin cont de dimensiuni.

Slabute sau grasute, cu pielea alba ca portelanul sau neagra ca abanosul, tienere sau batrane… pentru aceste brand-uri de lenejrie intima aspectul fizic nu este important, ci doar atitudinea. Iata cum arata doamnele si domnisoarele de toate varstele sau formele imbracate doar in lenjerie intima:

ModCloth

Compania si-a rugat propriile angajate sa pozeze in seturi colorate si sexy. Rezultatul a fost spectaculos.


Lonely

Este un brand din Noua Zeelanda care a primit o multime de comentarii pozitive dupa ce a ales sa-si promoveze produsele cu ajutorul unor femei obisnuite.


Naja

Ideea a fost sa creeze lenjerie cu adevarat nude, care sa se potriveasca tuturor nuantelor de piele.


American ApparelIn ultima vreme compania a avut o multime de probleme de imagine, insa in 2014, a primit comentarii pozitive dupa ce a folosit si modele in varsta pentru a-si promova produsele.


Curvy KateE o companie britanica de lenjerie intima care creeaza seturi special pentru femeile plinute si plus-size.


AerieBrand-ul e printre putinele care refuza sa retuseze imaginile.

 
sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved