Papa mai are două săptămâni de trăit? – gândul
Fri, Feb 22nd, 2013

Papa mai are două săptămâni de trăit?

 

La 85 de ani, Suveranul Pontif simte că bolile de care suferă îi grăbesc sfârşitul, susţine National Enquirer.

Veste cutremurătoare pentru întreaga lume creştină! Papa mai are doar două săptămâni de trăit. După ce ieri, Papa Benedict al XVI-lea cerea ca întrunirea Conclavului să fie urgentată pentru ca noul papă să fie ales mai repede din rândul cardinalilor, revista americană aruncă bomba.

Papa Benedict, în vârstă de 85 de ani, are probleme cardiace, în urmă cu mai mulţi ani doctorii montându-i un stimulator cardiac. La începutul anului în curs, în mare secret Papa a fost operat pentru a i se înlocui bateriile de la dispozitivul cardiac numit pacemaker.

Din cauza acestuia Papa nu are voie să mai zboare cu avionul. Însă, se pare că ar suferi şi de necruţătorul Parkinson. Pentru a fi liniştit că şi-a dus misiunea la bun sfârşit, Papa face eforturi supraomeneşti rugându-i pe cardinali să aleagă cât mai repede un nou papă.

În plus, Suveranul Pontif a dispus deja ca la mănăstirea unde se va retrage, să aibă asigurată asistenţa medicală non-stop. Conform presei americane, starea de sănătate a Papei s-a înrăutăţit încă din luna martie a anului trecut, când în timpul unei călătorii, în Mexic, s-a lovit puternic la cap, ceea ce i-a provocat o hemoragie puternică.

sursa: www.click.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved