Sun, Jun 29th, 2014

Părăsiți la altar! Nouă mărturisiri cutremurătoare

14026556618e955f27

Nu credeam că ceea ce Julia Roberts îndrăznea să le facă tuturor (mai puțin Richard Gere) în Runaway Bride s-ar putea petrece în viața reală. Datorită unei aplicații care le permite utilizatorilor să posteze secrete anonim, au ieșit la iveală tacticile folosite de parteneri pentru a scăpa de mireasă/mire chiar în ziua nunții!

Pe  Whisper, femeile și-au spus oful așa cum de puține ori îndrăznesc:

1. „Astăzi a fost ziua nunții mele. Nu a venit”

2. „Am început să am îndoieli în ziua nunții. L-am lăsat cu ochii în soare și nu am mai venit după el”

3. „După ce nu a ajuns la nuntă… mi-a trimis un bilet de avion prin prietenul său ca să ajung acasă, nici măcar nu și-a luat la revedere”

4. „Mi-am părăsit logodnicul la altar pentru fostul care se întorsese din Afganistan cu o zi înainte. Cea mai bună alegere a vieții mele”

5. „Logodnicul meu de patru ani m-a lăsat la altar pentru prietena mea cea mai bună”

6. „După o relație de nouă ani și un an și jumătate de logodnă iubitul meu s-a răzgândit și a anulat nunta. Nu știu cum o să supraviețuiesc”

7. „Tocmai m-a lăsat la altar ca să fugă cu domnișoara mea de onoare. Ce naiba?”

8. „Nu am ajuns la nuntă acum două zile. Atunci eram cu sora mea în spital pentru o operație. Logodnicul meu m-a părăsit din cauza asta”

9. „Mi-am lăsat iubitul la altar cu o zi înainte să plec în Franța, unde m-am măritat opt luni mai târziu”

sursa: euforia.tv

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved