Pare rochia de mireasă perfectă. Materialul din care este făcută te va lăsa însă fără cuvinte – gândul
Fri, Jun 20th, 2014

Pare rochia de mireasă perfectă. Materialul din care este făcută te va lăsa însă fără cuvinte

33

Pare o rochie de mireasă sofisticată pe care ai putea să o găseşti într-un magazin de modă. Materialul din care este realizată este însă cu totul neobişnuit.     

 Rochia de mireasă din imagine a fost realizată în totalitate din hârtie igienică. Susan Brennan, cea care a croit şi a “asamblat” rochia, a câştigat cu aceasta un premiu de 10.000 de dolari la un concurs din Statele Unite ale Americii, scrie Huffington Post.

FOTO: cheap-chic-weddings. com

Foto: Facebook/Susan Brennan

Concursul le-a provocat pe femei să îşi folosească imaginaţia pentru a crea rochii de mireasă din hârtie igienică. Participantele nu au avut voie să folosească în realizarea acestora decât bandă adezivă, lipici sau ac şi aţă.

Sursă: YouTube

Brennan a lucrat la rochie timp de o lună şi a folosit 17 role de hârtie igienică. Partea inferioară a creaţiei sale vestimentare neobişnuite este detaşabilă, iar aceasta poate fi transformată într-o rochie scurtă cu franjuri.

Foto: Facebook/Susan Brennan

Locul doi la această competiţie, echivalentul unui premiu în valoare de 5.000 de dolari, a fost câştigat de o femeie din Tennessee. Aceasta a folosit 28 de role mici de hârtie igienică şi 7 role mari pentru a realiza modelul din imaginea de mai jos.

FOTO: cheap-chic-weddings.com

Locul al treilea, cu un premiu de 2.500 de dolari, a fost câştigat de o casnică din Texas. Aceasta a realizat o rochie de mireasă într-o nuanţă de albastru cu ornamente verzi.

FOTO: cheap-chic-weddings.com

sursa: www.gandul.info

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved