Părinți fără suflet! Au plătit o mamă surogat care a născut gemeni. Ce s-a întâmplat cu cei doi bebeluși te lasă MUT de DURERE – gândul
 
Fri, Aug 1st, 2014

Părinți fără suflet! Au plătit o mamă surogat care a născut gemeni. Ce s-a întâmplat cu cei doi bebeluși te lasă MUT de DURERE

618x344_140689284270722461

Și-au dorit atât de mult un copil pe care nu puteau să-l aibă, că au plătit o mamă surogat. Gestul ce a urmat te lasă fără cuvinte.

Un cuplu din Australia i-a plătit unei femei thailandeze aproape 12.000 de dolari pentru a-i purta în pântec copilul pe care nu poate să-l aibă.

Thailandeza în vârstă de 21 de ani, a aflat în luna a patra de sarcină că are gemeni și că unul din bebeluşi suferă de sindromul Down.

Australienii i-au cerut să renunțe la sarcină și pentru că femeia a refuzat, au luat doar fetița care s-a născut sănătoasă. Fără să le pese că băiatul născut bolnav este fratele copilului pe care l-au luat, cei doi părinți au lăsat-o pe mama biologică într-o situaţie disperată.

Are nevoie de 25.000 de dolari pentru a plăti cheltuielile medicale pentru copilul bolnav de sindromul Down care i-a rămas. În urma unei campanii pentru ajutarea thailandezei s-au strâns 7000 de dolari, pentru a o ajuta pe aceasta să-şi îngrijească băiețelul bolnavă, în vârstă de şase luni.

“Aş vrea să le spun femeilor thailandeze să nu se implice într-o astfel de afacere, de a fi mamă-surogat. Nu vă gândiţi numai la bani. Dacă ceva nu merge bine, nu vă va ajuta nimeni, copilul va fi abandonat de societate, iar noi vom fi responsabile pentru asta”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

618x348_14068928354c689ae7

Sursa: a1.ro, Daily Mail 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved