Parintii ei nu au fost de acord cu partenerul ales si nu au venit la nunta. Cum arata mirele – gândul
Fri, Nov 15th, 2013

Parintii ei nu au fost de acord cu partenerul ales si nu au venit la nunta. Cum arata mirele

Parintii acestei mirese, niste oameni foarte religiosi, au refuzat sa vina la nunta fiicei lor din cauza partenerului pe care l-a ales.

Meredeith Hendrix, 25 de ani, s-a casatorit cu… iubita ei, Kat Jackson, 25 de ani, in Arkansas, in luna octombrie. Meredeith a fost mahnita pentru ca parintii nu i-au fost alaturi, insa mii de utilizatori de internet si-au aratat sustinerea, dupa ce a postat on-line cateva fotografii de la nunta, relateaza Daily Mail.

In ziua nuntii, alaturi de cele doua femei au fost multi prieteni si rude, mai putin parintii lui Meredeith. Dupa nunta, pe care Meredeith a numit-o “cea mai frumoasa zi din viata mea”, cele doua au pus pe Tumblr mai multe fotografii si au primit o sustinere fantastica din partea utilizatorilor.

Imaginile, realizate de Megan Burges, au devenit urgent un hit pe internet, primind mai mult de 10.000 comentarii, like-uri si share-uri.

61417147

61417150

61417149

61417152

sursa: stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved