Paul Walker a lăsat în urmă o fiică de 15 ani – gândul
 
Tue, Dec 3rd, 2013

Paul Walker a lăsat în urmă o fiică de 15 ani

Untitled

Paul Walker, actorul american în vârstă de 40 de ani care a murit duminică într-un accident de maşină, a lăsat în urmă o fiică de numai 15 ani. Reţelele de socializare s-au umplut de mesaje adresate adolescentei după ce vestea morţii lui Walker a ajuns în presă. Sute de persoane i-au scris să fie puternică, dar şi că se roagă pentru ea.

Walker a avut la sfârşitul anilor ’90 o relaţie cu Rebecca McBrain. Meadow Rain Walker s-a născut pe 4 noiembrie 1998 pe vremea când actorul ajuns celebru în urma rolului din “Furios şi iute/ The Fast and The Furious” avea 25 de ani.

Meadow a trăit o perioadă în Hawaii cu mama sa, după care s-a mutat în California pentru a fi mai aproape de tatăl său.

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Walker a vorbit despre cum fiica sa seamănă mai mult cu mama ei, dar şi despre emoţia unui tată care îşi vede copilul crescând atât de repede.

“A înflorit. Are sâni acum şi asta este nasol. A fost o zi foarte tristă pentru mine… Majoritatea taţilor mă pot înţelege”, a mărturisit actorul.

sursa: ww.gandul.info

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved