Peste 12 milioane de oameni au privit imaginile la doar 10 ore de la publicare. Audienta a fost in delir – gândul
Wed, Jul 5th, 2017

Peste 12 milioane de oameni au privit imaginile la doar 10 ore de la publicare. Audienta a fost in delir

Johnny Manuel a reusit sa impresioneze audienta la preselectiile America’s Got Talent 2017. Tanarul a urcat pe scena si i-a lasat fara cuvinte pe toti cei aflati in sala. 

Originar din Flint, Michigan, tanarul a dovedit ca este posesorul unei voci aparte. Se spune ca nimeni nu reuseste sa se apropie de timbrul vocal al artistei Whitney Houston, insa acest concurent a dovedit ca se poate.

Pentru preselectiile din 2017, Johnny Manuel a ales sa interpreteze piesa “I Have Nothing”. Cu o voce calda, care iti da fiori, tanarul a primit aplauze la scena deschisa. In mai putin de patru mine, Johnny a convins juriul si publicul ca merita sa treaca in etapa iurmatoare a show-ului.

Tyara Banks, prezentatoarea show-ului, a fost si ea fascinata de modul in care a interpretat Johnny celebra melodie, motiv pentru care a preluat videoclipul pe pagina sa de Facebook.  In plus, la doar 10 ore de la postarea pe pagina oficiala a show-ului America’s Got Talent, clipul a strans peste 12 milioane de vizualizari.

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved