Piciorul ei drept este de doua ori mai gros decat cel stang. Malformatia nu a impiedicat-o sa castige titlul de Miss – gândul
Sun, Jul 12th, 2015

Piciorul ei drept este de doua ori mai gros decat cel stang. Malformatia nu a impiedicat-o sa castige titlul de Miss

61691564

Isa-Bella Leclair, in varsta de 19 ani, din Marea Britanie sufera de o malformatie a venelor de la membrele inferioare care i-a afectat piciorul drept. Si anume, acesta este de 2 ori mai gros decat cel stang.

Piciorul drept al Isei cantareste 18 kilograme si o impiedica pe tanara sa practice anumite sporturi. Adolescenta s-a nascut cu aceasta afectiune, insa nu este afectata de aspectul inestetic al piciorului.

Luna trecuta, Isa a participat la un concurs de frumusete din orasul ei, pe care l-a si castigat. Ea spune ca vrea sa ii incurajeze pe toti cei care s-au nascut cu anumite malformatii si sa le arate ca pot sa duca o viata normala.

“Aceasta malformatie nu ma defineste pe mine ca om. Nu are de ce sa imi fie rusine sa port costum de baie sau pantaloni scurti. Nu este o rusine pentru mine faptul ca piciorul arata asa“, spune tanara.

Isa recunoaste ca lumea se uita insistent la ea pe strada, dar ca incearca sa nu acorde prea mare atentie curiosilor.

Sindromul Parkes Weber se manifesta prin prezenta de sange din artere direct in vene si de supraincarcarea circulatiei venoase dar cu reducerea perfuziei sangne la periferie. La nivelul venelor varicoase se constata aspectul pulsatil, cu suflu sistolic ascultatoriu si presiuni foarte ridicate venoase. Ischemia tesuturilor periferice este insotita de dureri si aparitia unor ulceratii care sunt rezistente la tratament.

Sursa: Daily Mailstirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved