Planta care nu trebuie să îţi lipsească din casă, în funcţie de zodia ta – gândul
Mon, Apr 22nd, 2019

Planta care nu trebuie să îţi lipsească din casă, în funcţie de zodia ta

Cu o mulţime de beneficii pentru sănătate, plantele de casă sunt, probabil, cele mai căutate obiecte de decor din prezent. Ţie care ţi se potriveşte?

Fiind un semn de Foc, Berbecul este cunoscut pentru spiritul său antreprenor şi pentru bucuria cu care îşi trăieşte viaţa.

Puternic, curajos şi elegant sunt calităţile care îl caracterizează. Fiecare dintre noi avem această sursă de putere şi rază de soare în viaţa noastră datorită acestei zodii. Fără doar şi poate, Orhideea este floarea care i se potriveşte. Elegantă şi puternică, această plantă este perfectă pentru casa Berbecului!

Taurul este semnul zodiacal care reprezintă frumuseţea, personalitatea puternică şi caracterul practic.

El lasă mereu o dâră de parfum în urma lui. Bucurându-se de viaţă într-un mod diferit, planta de casă care i se potriveşte şi care emană stabilitate şi forţă este Liliacul. Miroase a putere!

Condus de Mercur, acest semn zodiacal cu două feţe se adaptează cu uşurinţă în viaţă.

Deci, nu e ciudat că filodendronul este planta de casă care i se potriveşte. La fel ca această zodie, Filodendronul are aproape 500 de specii cu diferite moduri de creştere şi stiluri de fruze.

Un semn zodiacal sensibil, Racul este o combinaţie de frumuseţe şi instabilitate emoţională.

Deci, alegerea perfectă pentru planta sa de casă este Crinul păcii. Această floare tropicală albă aduce beneficii de purificare a aerului şi oferă un plus decorului modern ale casei.

Mare, cald şi luminos sunt cuvintele cheie ale acestui semn zodiacal.

Deşi e teatral, creativ şi mereu doritor de atenţie, acestea sunt cele mai importante aspecte ale personalităţii sale. Deci, planta de casă perfectă pentru el este Arborele de cauciuc. Captează atenţia prin dimensiunea lui şi va fi starul casei, la fel ca proprietarul său.

Acest semn zodiacal este pregătit pentru orice.

Fermecătoare, carismatică şi minunată, Fecioara este, de asemenea, complicată ca o Azalee. Cunoscută ca fiind dificilă, această zodie e capabilă să cucerească prin frumuseţea sa, la fel ca şi această plantă.

Balanţa e prezentă în viaţa tuturor.

Ea e cunoscută pentru abilităţile sale sociale, precum şi pentru pacea şi vibraţile ei armonioase. Deloc surprinzător, planta perfectă de casă este Limba soacrei. Uşor de îngrijit şi întreţinut, ea se integrează minunat în decor.

Misterios şi în care e greu să ai încredere, acesta este semnul zodiacal de care fuge toată lumea.

Totuşi, el este un prieten bun şi credincios valorilor lui, de aceea planta care i se potriveşte este Aeonium. La fel ca această plantă de casă, Scorpionii se simt cel mai bine atunci când au timp pentru propriile gânduri şi au intimitate.

Aventuros şi maiestuos, Săgetătorul este cunoscut pentru dragostea lui pentru viaţă.

Liber, vibrant şi plin de pasiune, nu este surprinzător că Monstera deliciosa este planta care i se potriveşte. Dezvoltându-se frumos oriunde este pusă în casă, ea îi va lumina viaţa.

Graţioasă, liniştită, fermecătoare, sensibilă şi ambiţioasă, această zodie are o personalitate unică.

Planta perfectă pentru casa lui este Aglaonema. Uşor de îngrijit, ea este o plantă decorativă potrivită pentru Capricorn.

Vărsătorului îi place să experimenteze tot felul de lucruri noi, este inventiv, curios şi creativ.

Fiind foarte independent, planta perfectă pentru casa lui este Planta aeriană. Ea purifică aerul şi aduce fericire în viaţa Vărsătorului.

Un semn de Apă cu o personalitate puternică, imaginaţia şi creativitatea merg mână în mână cu voia bună cu care îşi trăieşte viaţa acest semn zodiacal.

Planta perfectă pentru acesta este Bonsaiul. Simbolul păcii, armoniei şi echilibrului combinat cu frumuseţea este exact ce are nevoie acest nativ.

sursa www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved