Plasturele-minune care te scapă de 14 kilograme în 30 de zile – gândul
Sat, Oct 5th, 2013

Plasturele-minune care te scapă de 14 kilograme în 30 de zile

Plasturele miraculos este poate cea mai dureroasă şi extremă metodă de slăbit. Pacienţiii disperaţi să piardă kilograme mai repede şi mai eficient ajung să-şi coasă pe limbă cu ajutorul a şase copci un plasture de slăbit.

Acesta face atât de dureroasa mâncarea alimentelor solide încât pacientul este forţat să adopte o dietă lichida.

Plasturele a fost lansat in 2009 de un medic estetician din Beverly Hill – Nikolas Chugay şi te ajută să slabesti 14 kilograme într-o lună. Însă cu mari sacrificii şi cu multiple efecte secundare.

Medicul a avertizat că după lipirea pansamentului, limba se poate umfla iar pacienţii pot avea dificultăţi de vorbire. Unii pacienţi au tulburări de somn şi nu-şi pot mişca deloc limba în urma instalării plasturelui.

Există şi o avertizare majoră: plasturele nu poate fi purtat decât o lună pentru că după acest interval de timp ţesutul limbii se regenerează, iar pansamentul poate fi integrat în limbă ducând la infecţii.

Procedura costă 2000 de $ în Statele Unite şi a fost făcută la o clinică din Los Angeles la peste 60 de femei din 2009. Venezuela este ţara în care plasturele de slăbit a avut cel mai mare succes.

Aici operaţia costă 150 de $ iar medicul Ana Maria Parra a povestit că are 900 de clienţi pe lună de când a inceput să facă procedurile în 2011.

sursa: www.doctorulzilei.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved