Politicianul care și-a dezamăgit chiar și propriii frați. Aceștia fac campanie pentru adversari – gândul
Wed, Sep 26th, 2018

Politicianul care și-a dezamăgit chiar și propriii frați. Aceștia fac campanie pentru adversari

Familia îţi este alături la bine şi la greu – spune o vorbă din bătrâni. Însă nu se întâmplă așa în cazul unui congresmen republican din Statele Unite.

Fraţii lui au realizat un clip de campanie în care încurajează electoratul să voteze cu rivalul lui la alegerile care vor avea loc în noiembrie.

Paul Gosar a câştigat două mandate de congresmen republican de Arizona. E obişnuit să bareze atacurile rivalilor politici. E mai greu însă când criticile vin din familie.

În clipul cu mesaj politic, bine regizat, vorbitorii sunt identificaţi prin prenume şi profesie.

Cetățean: “Paul nu face nimic pentru districtul său. Şi nu te ascultă.”

Surpriza vine la final.

Frații politicianului: “Numele noastre sunt Tim Gosar, David Gosar, Grace Gosar, Jennifer Gosar. Paul Gosar e fratele nostru.”

E vorba de şase din cei nouă fraţi ai congresmenului. Acesta a avut prima reacţie pe Twitter: “Fraţii mei care au ales să filmeze un clip de campanie împotriva mea sunt democraţi liberali care îl urăsc pe preşedintele Trump”.

Nu toţi cei care apar în clip sunt democraţi, unii chiar nu aveau un interes prea mare pentru politică. I-a înfuriat însă faptul că fratele lor a lansat diverse teoriii ale conspiraţiei legate de un mare miting pentru supremaţia albilor, organizat în Arizona, anul trecut.

Paul Gosar, congresmen de Arizona: “Nu ar fi interesant să vedem cine se află în spate.”

Grace Gosar, sora congresmenului: “Paul se împuşcă singur în picior în mod regulat şi în fiecare zi vine plin de muniţie.”

La finalul clipului, cei şase fraţi ai republicanului îndeamnă electoratul să voteze pentru candidatul democrat la alegerile din noiembrie.

Mama de 85 de ani a lui Gosar îşi susţine fiul republican. Într-un articol pentru presa locală, ea s-a declarat şocată şi îndurerată de cele întâmplate, spunând că fiul ei “a făcut numai lucruri bune pentru Arizona şi că oamenii îl iubesc.”

Congresmenul a replicat spunând: ”Ştiam eu că sunt preferatul mamei”. Fraţilor lui le-a transmis că abia aşteaptă să-i întâlnească de Ziua Recunoştinţei, în casa părinţilor.

sursa stirileprotv.ro foto TheBlaze

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved