Politistii nu au putut opri casatoria unei fetite de 5 ani cu un barbat mult mai in varsta. „Din pacate, noaptea nuntii s-a consumat” – gândul
Thu, Nov 30th, 2017

Politistii nu au putut opri casatoria unei fetite de 5 ani cu un barbat mult mai in varsta. „Din pacate, noaptea nuntii s-a consumat”

Politistii nu au putut impiedica oficierea casatoriei unei fetite in varste de 5 ani cu un barbat in varsta de 22 de ani. „Din pacate, noaptea nuntii s-a consumat”, spun oamenii legii.

Incidentul a avut loc in Pakistan, tara in care, din pacate, fetitele sunt obligate de familie sa se casatoreasca cu barbati mult mai in varsta ca ele, fara a se tine cont de varsta frageda a copilelor.

Politistii au declarat ca atunci cand au patruns in locuinta, era deja prea tarziu. „Noaptea nuntii se consumase deja”, au spus acestia.

Mirele, ofiterul de stare civila si tatal mirelui au fost arestati.

Fetita, impreuna cu mama ei, se afla cum in custodia autoritatilor. Pedeapsa maxima pe care o pot primi cei trei arestati este de 3 ani, potrivit Copdului Penal pakistanez, scrie Mirror.

Sursa: www.stirilekanald.ro www.andreilaslau.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved