Poveste adevărată: “Soțul meu vrea să-i doneze spermă fostei soții ca să facă un copil” – gândul
Mon, Nov 10th, 2014

Poveste adevărată: “Soțul meu vrea să-i doneze spermă fostei soții ca să facă un copil”

368469l-640x0-w-0ecbbfe9

Suntem căsătoriți de doi ani și consider că ne potrivim de minune. El este mai mare cu zece ani decât mine și a mai fost căsătorit, dar s-au despărțit în mod amiabil, din cauză că pur și simplu sentimentele lor se terminaseră, iar carierele lor deveniseră mai importante decât viața de familie.

Soțul meu are un job într-o multinațională, care îl face să călătorească mult, dar eu, spre deosebire de fosta soție, am o carieră ceva mai flexibilă, ceea ce îmi permite să mă dedic și vieții de familie.

Îmi place să fiu măritată, este pe undeva visul meu de mică, dar recent s-a petrecut un lucru care m-a pus pe gânduri cu privire la trăinicia familiei pe care tocmai mi-am întemeiat-o. Soțul meu mi-a spus că ar vrea să-i doneze spermă fostei lui soții, pentru că ea a ajuns la 35 de ani și și-a dat seama că vrea să aibă un copil. Ea nu s-a recăsătorit, după el, dar a constatat abia acum că îi lipsește un copil în viață.

Noi nu am discutat încă subiectul copii în cuplul nostru. Nu sunt sigură că vreau deocamdată un copil, abia am 25 de ani, dar sunt sigură că la un moment dat o să-mi doresc unul. De aceea mi se pare cumva absurd ca el că-i ofere acum fostei soții posibilitatea pe care mie încă nu mi-a oferit-o, și care cred că mi se cuvine. Dacă nu moral, măcar prin lege. Sau invers…

De fapt nici nu știu exact cum să judec această chestiune, pentru că mi se pare incredibil că mi se întâmplă. El spune că nu e nicio scofală, că pot să gândesc că oricum ar fi avut un copil dintr-o căsătorie anterioară, pe care ar fi trebuit să-l accept când m-am măritat cu el. Poate că asta era cu totul altceva, era un copil deja făcut, lucrurile nu puteau fi schimbate. În plus el zice că e ca și când s-ar duce să doneze spermă la o bancă de spermă, de unde ar fi inseminată o anonimă. Pe când așa el îi donează fostei soții, pe care a iubit-o și de ale cărei gene este mulțumit, deci e sigur că se va naște un copil bun din ei doi.

De fapt ce mă deranjează pe mine este faptul că ei ar putea să se apropie din nou după ce ea face acest copil. Pentru că ar fi primul lui copil, iar soțul meu poate că va deveni sensibil la asta. Oricum aș da-o eu sunt cea care pierde în această relație, simt cum îmi fuge printre degete viitorul pe care mi l-am clădit împreună cu un om atunci când ne-am jurat dragoste până la moarte.

Desigur, știu că nu există garanții în viață, că el putea foarte bine să se îndrăgostească de alta, la un moment dat, și tot l-aș fi pierdut. El susține că dimpotrivă, nu pierd nimic, ci câștig un bărbat mulțumit că-i las libertatea de a proceda așa cum îi dictează inima.

Eu chiar nu știu ce să fac în cazul ăsta. Nu știu cum să procedez și nici măcar dacă alegerea ține de mine sau de ei doi. Mă simt complet exclusă din propria familie, de către fosta lui soție de care s-a despărțit mult înainte să ne cunoaștem noi, și care mie mi se pare că acum îl vrea înapoi, pentru că vede că el e fericit. Sau pentru că traversează criza femeii care la 35 de ani nu are un copil și trăiește doar pentru carieră.
Ce mă sfătuiți să fac, cum să procedez?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată.  

sursa: www.eva.ro

Displaying 3 Comments
Have Your Say
 1. radu says:

  Eu cred ca despartirea dintre ei,ea oferit timp pentru a medita,defapt au inteles ca sentimentile dintre ei inca mai persista si ca sunt facuti unul pentru altul.Focul iubirii sa aprins din nou iar copilul defapt va reconstitui,renaste acele sentimente pe care le-au avut deodinioara.Sotul tau o mai iubeste pe fosta sa sotie.
  Inca esti tinara,viata e inainte,iti vei gasi sigur barbatul potrivit,aceasta e o experienta pe care viata ne o ofera nu ar trebui sa ne blocam aici astai iubirea asemenea unui trandafir.Pina la urma tu decizi ce sa faci mai departe,aceasta este parerea mea subiectiva.

 2. Sincer cred ca soțul tău e puțin cam egoist. Nu reușește sa înțeleagă ce înseamnă situația aceasta pentru tine. E posibil sa mai aibă încă sentimente fața de fosta și asta ar explica lucrurile. Mă întreb cum ar fi reacționat el dacă tu ai fi venit la el cu o propunere asemănătoare. Sa spunem ca tu ai fi avut o căsătorie anterioara și el nu apt din punct de vedere medical sa aibă copii..și ai fi venit tu cu propunerea sa ai un copil de la fostul. Ridicol..
  Cat despre fosta..egoismul ei e la maxim. Probabil îl vrea înapoi și a găsit modalitatea cea mai singura..un copil.
  Concluzia mea e ca un barbat care își iubește soția nu i-ar cere niciodată un asemenea lucru. Sper aa iei decizia cea mai buna pentru tine.

 3. nutsa says:

  cred ca tipa e deja insarcinata si acum trebuie sa tio spuna tie cumva…momentul ar rezolva multe

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved