Povestea CUPLULUI care în 14 LUNI a uimit MEDICII de două ori – gândul
Tue, Aug 20th, 2013

Povestea CUPLULUI care în 14 LUNI a uimit MEDICII de două ori

O femeie din Marea Britanie a uimit medicii după ce a născut două perechi de gemeni într-un interval de doar 14 luni. Astfel, după ce la începutul lui 2010 cuplul a avut doi băieţi, la doar un an şi două luni distanţă tânăra a născut şi două fetiţe.

La 29 de ani, Stacey Wright, o femeie din oraşul britanic Kent a reuşit să bată şanse de 700.000 la unu, născând două perechi de gemeni la un interval de doar 14 luni, potrivit Daily Mail.

În timp ce majoritatea femeilor sunt uimite atunci când au gemeni, tânăra a reuşit această performanţă de două ori. Mai mult, ea are atât băieţi, cât şi fete. Atât Stacey, cât şi partenerul ei, Peter Podolski, au fost uimiţi de ceea ce au reuşit să facă, mai ales că mama folosea pastile contraceptive. 

Aşa a fost să fie. Să fiu însărcinată cu al doilea set de gemeni în timp ce foloseam anticoncepţionale înseamnă că aşa mi-a fost soarta. la început a fost un şoc, dar după ce l-am depăşit de abia aşteptam să nasc“, a declarat ea.

sursa: www.rtv.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved