Povestea ei de viata e impresionanta, dar vocea e cea care i-a cucerit pe toti. Reactia publicului, de nepretuit – gândul
Fri, Jun 23rd, 2017

Povestea ei de viata e impresionanta, dar vocea e cea care i-a cucerit pe toti. Reactia publicului, de nepretuit

A fost pe punctul de a isi pierde viata intr-un accident aviativ, dar a reusit sa supravietuiasa. Kechi Okwuchi este o supravietuitoare, iar membrii juriului de la America’s Got Talent au fost fascinati de povestea ei.

Kechi Okwuchi este una dintre cele doua persoane care au supravietuit acceidentului aviatic care a avut loc in anul 2015, in Nigeria.

In urma accidentului, Kechi a avut mult de suferit si a trecut prin 100 de intereventii chirurgicale. Concurenta de la America’s Got Talent a avut arsuri peste 65 % din suprafata corpului, insa a depasit cu bine toate aceste probleme.

Prezenta in fata membrilor juriului, Kechi a reusit sa ii impresioneze pe toti cu vocea si povestea sa.

Aflata pe patul de spital, cu bandaje care imi acopereau tot corpul, muzica a fost salvarea mea. De aceea inseamna enorm pentru mine“, a spus concurenta atunci cand a urcat pe scena America’s Got Talent.

Pentru preselectiile din anul 2017, Kechi a ales sa impresioneze audienta pe acordurile piesei “Thinking Out Loud”, lansata in 2014 si interpertata de Ed Sheeran.

In varsta de 27 de ani, concurenta a primit aplauze la scena deschisa la finalul reprezentatiei sale.

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved