Povestea emoționantă a soției scafandrului care a murit în operațiunea din Thailanda – gândul
Fri, Jul 13th, 2018

Povestea emoționantă a soției scafandrului care a murit în operațiunea din Thailanda

Valeepoan Kunan, văduva scafandrului de 38 de ani care a murit în timpul operațiunii de salvare a celor 12 adolescenți blocați cu antrenorul lor într-o peșteră din Thailanda, le-a transmis băieților să nu se învinovățească pentru moarte soțului.

Într-o serie de mesaje postate pe rețelele de socializare, tânăra văduvă i-a adus un tribut soțului ei, postând fotografii cu ei, cât și mesaje în care mărturisește cât de mult îi lipsește soțul ei, scrie Daily Mail.

Saman Kunan, în vârstă de 38 de ani, scafandru experimentat care a lucrat pentru Forțele Navale, și-a pierdut viața în timpul operațiunii de salvare a celor 12 băieți blocați în peșteră cu antrenorul lor, timp de 17 zile.

„Te iubesc de parcă ai fi propria mea inimă. Te iubesc atât de mult, mi-e dor de tine. Când mă voi trezi, pe cine voi mai săruta? De când ai plecat, nici nu mai știu ce să fac cu zilele mele”, a scris Valeepoan Kunan într-un mesaj care însoțește o fotografie în care cei doi se îmbrățișează zâmbitori.

După această tragedie, unii thailandezi au criticat pe rețelele de socializare tinerii fotbaliști, acuzându-i că au fost iraționali să intre în peșteră în sezonul ploios. Cu toate acestea, văduva le-a transmis băieților să nu se învinovățească.

„Vreau să le spun băieților să nu se învinovățească”, a precizat femeia în fața presei.

Oameni din întreaga lume i-au transmis încurajări: „Soțul tău a fost așa curajos. Lumea nu va uita cât de bun a fost și ce a făcut ca să-i salveze pe băieți”.

La rândul său, guvernatorul Narongsak Osottanakorn l-a descris pe Saman Kunan drept „un adevărat erou.”

„În ziua în care a murit, toată echipa a fost tristă, însă am folosit această durere. Am văzut că și-a dat viața pentru această cauză”, a spus oficialul thailandez.

Saman Kunan a murit în 6 iulie, după ce și-a pierdut cunoștința în timp ce se afla în peșteră, în apă, din cauza lipsei de oxigen.

Sursa: Daily Mail stirileprotv.ro

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved